Kuni 30% soodustused
RIPOSO madratsitele
Kuni kampaania lõpuni:...
UUDIS!
-50%
Pott - hautis Maestra 5,7 L
Pott - hautis Maestra 5,7 L
Pott - hautis Maestra 5,7 L
Pott - hautis Maestra 5,7 L

Pott - hautis Maestra 5,7 L

Mudel: 163453
55.00€ 110.00€ Maksudeta: 55.00€
55.00€
KOHALE TOOMINE: 2-3tööpäeva jooksul.

Toit valmistatakse pottidest, seega on väga oluline valida õige!

Madal pott - hautis MAESTRA - suurepärane abiline toiduvalmistamisel!

 

 

MIKS TERAS?

See on vastupidav ja kauakestev metall. Terast sisaldavad küpsetusvormid (potid ja pannid) on stabiilsed, sest need on raskemad. Terast hinnatakse selle poolest, et see hoiab soojust, mistõttu sobib see hästi nõudeks, kus valmistatakse toitu pikemat aega. 

 

MIKS EMAIL?

Läikiv emailkiht kaitseb terast keemiliste ainete mõju eest. Email on vastupidav ja juhib soojust kiiresti edasi. Pealegi on see väga sile ja ühetasane, tänu millele seda on lihtne puhastada.


 

OMADUSED:

  • Valmistatud kõrgkvaliteetsest roostevabast terasest.
  • Sisemus kaetud kahekordse emailikattega.
  • Samuti mittekleepuva kattega, seega ideaalne tavalise toidu, nagu munade või kala, küpsetamiseks.
  • Valmistage toitu rasvata või lisage mõned tilgad õli ja nautige tervislikku einet.
  • Nõusid on väga lihtne ja kiire puhastada.
  • Väga kriimustuskindel.
  • Sobib kõigile tüüpi pliitidele, sealhulgas induktsioonile.
  • Valmistatud ilma PFOA-ta, seega ei satu kehasse kahjulikke aineid.
  • Maht: 20 cm - 5,7L.
  • Koos klaasist kaanega komplekteeritud.
  • Käepidemed valmistatud bakeliidist.
  • Valmistatud Hispaanias.

                                      

     Imagem    Imagem

*PFOA ehk perfluorooktaanhape on väga kahjulik ja püsiv keemiline aine, mis ei lagune looduses, vaid akumuleerub pinnases ning loomade ja inimeste organismis. PFOA on sünteetiline kantserogeen, mis võib põhjustada erinevaid haiguseid.

 

KUIDAS NÕUD KASUTUSEKS ETTE VALMISTADA?

Et anum kohaselt ja kaua teeniks, valmistage see kasutamiseks ette ning seejärel järgige kasutamisel järgmiseid soovitusi:

  • Pakkige anum lahti, peske ja kuivatage.
  • Hõõruge tilk õli anuma pinnal laiali ja jätke ööseks seisma.
  • Toidu valmistamisel valige madal või keskmine kuumus. ÄRGE KUUMUTAGE ANUMAT ÜLE!
  • Toidu valmistamisel küpsetusahjus jääge 250 °C temperatuuri piiresse.


  

Lisa arvamus

Märkus: HTML kood ei ole lubatud!

    Halb           Hea